Appareils et accessoires
Iced four-spice latte (Post-natal)
Prép. 10min
Total 2h 10min
2 glasses
Ingrédients
Macadamia and hemp milk
-
macadamia nuts140 g
-
filtered water plus extra for soaking1000 g
-
hemp seeds (see Tips)100 g
-
pitted Medjool dates60 g
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract (optional)½ tsp
Four-spice latte
-
piece fresh turmeric peeled (see Tips)2 - 3 cm
-
ground cinnamon plus extra for dusting1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
piece fresh ginger peeled2 - 3 cm
-
natural vanilla extract1 tsp
-
honey (see Tips)2 tsp
-
ice cubes130 - 150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Protides
9 g
Calories
1618.5 kJ /
385.4 kcal
Lipides
31.2 g
Fibre
4.1 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wholefood child
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Turmeric latte
25min
Bliss ball rocket skewers
30min
Beetroot latte (Post-natal)
15min
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
Avocado and banana popsicles
4h 5min
Coconut matcha panna cotta
3h 50min
Hot turmeric apple cider
20min
Eat your veggie gardens
15min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Pink scramble
15min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Creamy mango icy poles
8h 15min