Appareils et accessoires
Pink smoothie bowl with coconut and pecans
Prép. 10min
Total 10min
2 portions
Ingrédients
-
beetroot peeled and cut into pieces150 g
-
apple cored and cut into pieces1
-
dried apricots4
-
pure maple syrup30 g
-
rolled oats (see Tips)40 g
-
orange juice chilled70 g
-
LSA (optional - see Tips)20 g
-
ice cubes50 g
-
chia seeds (see Tips)½ tablespoon
-
dried apple slices10
-
coconut chips2 tbsp
-
pecans12
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
58.5 mg
Protides
9.3 g
Calories
1860.3 kJ /
443 kcal
Lipides
21.6 g
Fibre
13.6 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
47.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Smoothie bowls
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Fruit and yoghurt pizza
1 Std.
Protein shake
5 Min
Cherry smoothie bowl with cacao nibs and muesli
10 Min
Raw Chocolate, Raspberry and Macadamia Bars
2 Std. 55 Min
Tropical smoothie bowl
20 Min
Chocolate hazelnut smoothie bowl
50 Min
Overnight berry breakfast
24 Std. 5 Min
Pomegranate smoothie bowl with chia seeds
10 Min
Carrot cake smoothie bowl
10 Min
Mixed berry smoothie bowl
10 Min
Raspberry smoothie bowl with chia seeds
10 Min
Tropical smoothie bowl with raspberries and hemp seeds
15 Min