![Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D96AF0FE-64E8-49DC-BCCF-CD36091C8D56/Derivates/7FCC460A-6B35-4E16-A8D0-C12E86A26A88.jpg)
Versions compatibles
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Protides
- 9.7 g
- Glucides
- 17.9 g
- Lipides
- 10.9 g
- Graisses saturées
- 6 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 488.2 mg
Recettes alternatives
Mushroom stroganoff
20 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 Min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Asparagus and pea omelette
20 Min