Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Protides
- 35 g
- Glucides
- 8.9 g
- Lipides
- 38.8 g
- Graisses saturées
- 12.6 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 1315.8 mg
Recettes alternatives
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Lamb and fennel ragu
4u. 35min