Versions compatibles
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
- 2 sprigs fresh coriander, stems and leaves
- 1 tbsp lemon juice or lime juice
- 2 tsp honey
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp olive oil
- ¼ tsp Szechuan peppercorns
- ½ tsp Chinese five spice
- 60 g raw cashew nuts
- 1 pinch sea salt
- 500 g water
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)
- 150 g zucchini, cut into batons (1 x 7 cm)
- 1 bunch broccolini (approx. 150 g), trimmed and cut into halves
- 150 g bok choy, cut into thirds
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1924.5 kJ / 458.2 kcal
- Protides
- 42.2 g
- Glucides
- 7.5 g
- Lipides
- 28.4 g
- Graisses saturées
- 6.2 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 479.9 mg
Recettes alternatives
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Fish with ginger lime sauce
35min
Coconut poached chicken salad
45min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Warm satay chicken salad
55 min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min