Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)

Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)

4.4 296 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
2 portions

Ingrédients

  • green cabbage cut into 1 cm thick slices
    100 g
  • spring onions/green onions cut into thirds, plus extra sliced to garnish
    2
  • eggs
    2
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger
    2 cm
  • apple cider vinegar
    1 tsp
  • tamari
    20 g
  • raw honey
    20 g
  • nut butter
    80 g
  • coconut oil
    20 g
  • water
    300 g
  • chicken thighs
    250 g
  • fresh coriander leaves only
    4 sprigs
  • cashews roughly chopped
    10
  • long red chilli sliced to garnish
    1
  • sea salt to taste
  • lime wedges, to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 804.4 mg
Protides 36.4 g
Calories 3285.5 kJ / 785.3 kcal
Lipides 56.8 g
Fibre 7.6 g
Graisses saturées 18.9 g
Glucides 37.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...