Appareils et accessoires
Anise-cured salmon
Prép. 10min
Total 14h 10min
10 portions
Ingrédients
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
4655.3 mg
Protides
17.3 g
Calories
927.2 kJ /
220.8 kcal
Lipides
11.3 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
3.1 g
Glucides
13.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Festive lobster pâté
4 Std. 45 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Turmeric and tequila
24 Std. 10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Chicken Liver Pate
25 Min
Scallops with pea purée
25 Min