Versions compatibles
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Wasabi mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 2 egg yolks
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch fine salt, to taste
- 25 g wasabi paste, to taste
Asian crab cakes
- ½ lime, zest only, no white pith
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)
- 250 g fresh crab meat, or frozen crab meat, thawed
- 2 tbsp soy sauce
- 4 eggs
- 100 g breadcrumbs
- 70 g plain flour
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 50 g white sesame seeds
- 2 tbsp vegetable oil
- Japanese pickled ginger, to serve
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1110 kJ / 264 kcal
- Protides
- 7.6 g
- Glucides
- 10 g
- Lipides
- 22 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 544.1 mg
Recettes alternatives
Hearty seafood chowder
45min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Cloudy apple cider jelly
5h
Prawn salad with horseradish cream
1h
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3u. 25min
Asian-style mussels
30 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min