![Fragrant whole barbecued fish Fragrant whole barbecued fish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44ffbc7c-08a7-4e94-9d30-62c87ee48470/Derivates/ca464941-613f-417b-b7e6-2ff828bb317f.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 bunch fresh coriander, roots only, plus leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 60 g peanut oil
- 1 whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
- sea salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
- dried chilli threads, to garnish (optional - see Tips)
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1713.6 kJ / 408 kcal
- Protides
- 52.3 g
- Glucides
- 4.4 g
- Lipides
- 19.5 g
- Graisses saturées
- 3.8 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 1147.1 mg
Recettes alternatives
Wonton soup
1 Std.
Miso salmon broth
40 Min
Tom kha prawns
25 Min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Sambal udang
50 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min