Appareils et accessoires
Grilled scallops with chilli jam
Prép. 15min
Total 25min
10 portions
Ingrédients
Chilli jam
-
eschalots30 g
-
fresh long red chillies (see Tips)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white sugar50 g
-
white vinegar50 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
palm sugar broken into small pieces (see Tips)20 g
Scallops
-
scallops20
-
extra virgin olive oil for brushing
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lime juice to serve
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.8 g
Calories
328 kJ /
78.1 kcal
Lipides
3.3 g
Fibre
1.2 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebrate summer with Nico Moretti
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Oysters with lime granita
5min
Caesar salad dressing
10min
Hollandaise sauce
15min
Asian master stock
1h 45min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4h 25min
Smoked trout pâté
3h 15min
Traditional cocktail sauce
5min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Oysters Mignonette
5min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Diane sauce
20min
Lychee sorbet cocktail
24h 5min