Appareils et accessoires
Yoghurt and jalapeño dressing
Prép. 5min
Total 10min
260 g
Ingrédients
-
pickled jalapeño chillies drained20 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
lime juice (approx. ½ lime)10 g
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika2 pinches
-
Greek-style natural yoghurt250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 260 g
Sodium
440.5 mg
Protides
22.7 g
Calories
926.2 kJ /
221.4 kcal
Lipides
0.7 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
32.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
White balsamic reduction
40min
Fig and maple bourbon fizz
168h 20min
Thai red curry paste
15min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Colcannon
40min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Tamarind chutney
5min
Tamarind paste
45min
Lamb kleftiko
4h
Pork vindaloo
2h 20min
Thai red chicken curry
30min