Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Herb butter
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 20 g juice)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only
- 10 g fresh chives, cut into thirds
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g unsalted butter
- 2500 - 2800 g whole chicken
Stuffed chicken and rice
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, cut into quarters
- 100 g bacon, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 150 g fresh brown mushrooms, cut into quarters
- 150 g fresh portobello mushrooms, cut into quarters
- 150 g frozen spinach
- 300 g basmati rice
- 800 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g soy sauce
- 1 tsp dried thyme
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g dry Marsala wine
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4955.9 kJ / 1180 kcal
- Protides
- 123.5 g
- Glucides
- 42.4 g
- Lipides
- 54.4 g
- Graisses saturées
- 20.6 g
- Fibre
- 8.2 g
- Sodium
- 2929 mg
Recettes alternatives
Chicken and warm potato salad
55min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Pas d’évaluation
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1sa 15 dk
Chicken with sparkling wine cream sauce
1sa 5 dk
Crumbed fish nuggets
1óra 40p
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Spiced garlic prawns and calamari
15 dk
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Fish and mixed vegetable parcels
1sa 15 dk
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Chicken fusilli with mushrooms
40min