Versions compatibles
Crab and ginger tart with chilli dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chilli dressing
- 1 fresh long red chilli, cut into thirds and deseeded if preferred
- 4 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 20 g lime juice
- 1 tbsp light soy sauce
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 90 g avocado oil
- 1 tbsp raw sugar
Crab and ginger tart
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 125 g unsalted butter
- 3 tbsp water
- ¾ tsp salt
- 50 g piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 20 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves and stalks
- 2 tbsp olive oil
- 280 g crab meat
- 300 g sour cream
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- ¼ tsp ground black pepper
- rocket leaves, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2393.8 kJ / 570 kcal
- Protides
- 12.7 g
- Glucides
- 28.2 g
- Lipides
- 45.4 g
- Graisses saturées
- 19.6 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 628.3 mg
Recettes alternatives
Seafood and corn chowder
40 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Spiced red wine pears
45 min
Cod with citrus butter
40 min
Pear and burghul salad
40 min
Cucumber soup with prawn skewers
Pas d’évaluation
Seafood panzanella
1h
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Pork pies
2h 20 min
Thai-style fish cakes
30 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min