Peanut soba noodle wonton cups
TM6 TM5 TM31

Peanut soba noodle wonton cups

4.8 (5 évaluations )

Ingrédients

Wonton cups

  • 2 tbsp olive oil, plus extra for greasing
  • 24 wonton wrappers, thawed
  • ¼ tsp sea salt

Slaw

  • 1600 g water
  • 180 g dried soba noodles, broken into halves
  • 1 tsp olive oil
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (approx. 30 g)
  • ¼ purple cabbage, cut into pieces (approx. 330 g)
  • ¼ white cabbage, cut into pieces (approx. 430 g)
  • 2 carrots, cut into pieces (4 cm) (approx. 200 g)

Peanut dressing

  • 1 garlic clove
  • 1 cm piece fresh ginger, peeled
  • 100 g peanut butter
  • 60 g rice wine vinegar
  • 45 g sesame oil
  • 60 g soy sauce
  • 2 tbsp honey

Garnishes

  • 80 g roasted salted peanuts
  • 3 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 1 tbsp sesame seeds
  • 2 limes, cut into wedges, to serve

Infos nut.
par 1 piece
Calories
474 kJ / 113 kcal
Protides
3.2 g
Glucides
6.6 g
Lipides
7.7 g
Graisses saturées
1.2 g
Fibre
2.3 g
Sodium
236.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives