Leek and smoked salmon dip

Leek and smoked salmon dip

4.6 40 évaluations
Prép. 15min
Total 55min
588 g

Ingrédients

  • fresh chives plus extra chopped for garnishing
    5 sprigs
  • leek (approx. 180 g), trimmed and white part cut into pieces
    1
  • garlic clove
    1
  • salted butter
    30 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • lemon zested (no white pith) and juiced
    1
  • dry white wine
    30 g
  • cream cheese
    250 g
  • hot smoked salmon flaked
    150 - 185 g
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste

Niveau

facile


Infos nut. par 588 g

Sodium 2253.7 mg
Protides 48.7 g
Calories 6532.8 kJ / 1561.4 kcal
Lipides 137.5 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 68.3 g
Glucides 35.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...