Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves
- 7 sprigs fresh mint leaves, torn or cut into pieces
- 40 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp paprika
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 500 g water
- 700 g Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed
- 200 g feta cheese, crumbled, for garnishing (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1076.8 kJ / 256.3 kcal
- Protides
- 6.5 g
- Glucides
- 11.2 g
- Lipides
- 19.2 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 7.6 g
- Sodium
- 759 mg
Recettes alternatives
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Jewelled quinoa salad
1h 35 min.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Colourful quinoa salad
40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Beetroot salad
10min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
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Beetroot, pear and blue cheese salad
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Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
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Steamed greens with lemon feta
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Mixed tomato and labne salad
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