Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dressing
- 3 garlic cloves
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra to taste
- 50 g red onion, cut into halves
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground ginger
- ⅛ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp grated lemon zest, no white pith
- 40 g lemon juice, plus extra to taste
- 3 sprigs fresh mint, leaves only, torn into pieces
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, torn into pieces
Couscous salad
- 800 g water
- 200 g Israeli couscous, rinsed and drained (also known as pearl couscous)
- 200 g red lentils, rinsed and drained
- 200 g broccoli, broken into florets (2 cm)
- 200 g cauliflower, broken into florets (2 cm)
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 100 g pitted Kalamata olives, cut into halves
- 30 g pine nuts
- 40 g shelled unsalted pistachio nuts
- 40 g slivered almonds
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3324.8 kJ / 791.5 kcal
- Protides
- 29.6 g
- Glucides
- 70.5 g
- Lipides
- 40.2 g
- Graisses saturées
- 5.1 g
- Fibre
- 17.5 g
- Sodium
- 398.5 mg
Recettes alternatives
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
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Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
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Quinoa salad with mango salsa
1h
Risoni salad with artichoke and feta
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Risotto verde
45min