Zucchini pistachio loaf

Zucchini pistachio loaf

4.2 54 évaluations
Prép. 10min
Total 1h 30min
16 portions

Ingrédients

  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    60 g
  • Parmesan cheese cut into pieces
    30 g
  • shelled unsalted pistachio nuts chopped, plus extra for sprinkling
    2 tbsp
  • almonds (activated, roasted or raw - see Tips)
    220 g
  • zucchini trimmed and cut into pieces
    350 g
  • eggs
    4
  • milk of choice (see Tips)
    70 g
  • chia seeds
    30 g
  • wholemeal spelt flour
    150 g
  • baking powder
    2 tsp
  • sea salt (optional - see Tips)
    ½ tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 7.2 g
Calories 828 kJ / 197.1 kcal
Lipides 14.8 g
Fibre 3.1 g
Glucides 7.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...