Mushroom freekeh risotto with spring onion oil

Mushroom freekeh risotto with spring onion oil

3.8 31 évaluations
Prép. 10min
Total 1h 10min
4 portions

Ingrédients

Spring onion oil
  • spring onions/shallots
    1 bunch
  • olive oil
    250 g
Mushroom freekeh
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • garlic cloves
    2
  • salted butter
    40 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • cracked freekeh
    250 g
  • dry white wine
    60 g
  • Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
    1 tbsp
  • fresh mushrooms of choice, cut into slices (see Tips)
    200 g
  • water
    700 g
  • freshly squeezed lemon juice to serve
  • ground black pepper to serve
  • spring onion/shallot sliced, to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 489.8 mg
Protides 14.1 g
Calories 2286.3 kJ / 544.4 kcal
Lipides 33.3 g
Fibre 7.1 g
Graisses saturées 11 g
Glucides 46.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...