Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g dried borlotti beans (see Tips)
- 1950 water, plus extra to soak
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
- 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g tomato passata
- sea salt, to taste
- 200 g ditalini pasta
- 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
- dried chilli flakes, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1498.2 kJ / 356.7 kcal
- Protides
- 21.6 g
- Glucides
- 37.7 g
- Lipides
- 11.2 g
- Graisses saturées
- 4.3 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 963.8 mg
Recettes alternatives
Tuscan bean soup
40 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Minestrone
40 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Chilli with rice
50 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min