Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Tofu sauce
- 100 g silken tofu
- 1 garlic clove
- 20 g lemon juice
- 20 g water
- ground black pepper, to taste
Okonomiyaki
- 2 spring onions/green onions, trimmed, white part only, reserve green part thinly sliced, to garnish
- 450 g water
- 3 eggs
- 130 g buckwheat flour
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 240 g white cabbage, finely sliced
- 250 g raw prawn meat, cut into pieces (1.5 cm)
- extra virgin olive oil, to lightly grease
- bonito flakes, to serve
- 2 tsp Japanese pickled ginger, drained
- 1 tsp salt-reduced soy sauce, to drizzle
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 4510 kJ / 1080 kcal
- Protides
- 104 g
- Glucides
- 88 g
- Lipides
- 30 g
- Graisses saturées
- 9 g
- Fibre
- 16 g
- Sodium
- 1810 mg
Recettes alternatives
One whole cauliflower
45min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Steamed chocolate cake and poached pears
50min
Indonesian yellow spice paste
40min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
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Okonomiyaki
30min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
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Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
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Carrot cake overnight oats (Diabetes)
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Pistachio and lemon curd cake
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