Appareils et accessoires
Baked artichoke dip
Prép. 5min
Total 35min
420 gram
Ingrédients
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 50 g
Sodium
411.2 mg
Protides
6.5 g
Calories
761.9 kJ /
181 kcal
Lipides
14 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
6.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Caesar salad dressing
10min
Asian dipping sauce
25min
Beer and Chilli Peanut Clusters
1h 25min
Leek and smoked salmon dip
55min
Chimichurri
5min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Smoked salmon mousse
5min
Chunky basil pesto dip
10min
Hot Artichoke Dip
30min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min