Versions compatibles
Glazed chicken with hasselback pumpkin
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 130 g balsamic glaze
Maple butter
- 50 g pure maple syrup
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp onion salt
- 2 tsp cumin seeds
Herb butter
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp onion salt
- 1 tsp cumin seeds
- 70 g unsalted butter
Chicken and pumpkin
- 1500 - 1800 g whole chicken
- 1 lemon, well washed
- 1000 g water
- 1 butternut pumpkin, peeled, cut into halves lengthways and deseeded
- 1 - 2 bunches broccolini, trimmed and cut into halves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3847.5 kJ / 916.1 kcal
- Protides
- 91.2 g
- Glucides
- 34 g
- Lipides
- 43.2 g
- Graisses saturées
- 16.9 g
- Fibre
- 11 g
- Sodium
- 2130.1 mg
Recettes alternatives
Meatballs with tomato sauce
40 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Creamy honey mustard chicken
1h
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Aussie potato salad
1h 30min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 Std. 15 Min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3u. 40min