Versions compatibles
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken salad
- 500 g water
- 160 g sweet potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g leek, white part only, cut into thin slices (2 cm)
- 2 pinches dried oregano, to season
- 2 pinches ground cayenne pepper, to season
- 2 pinches ground coriander, to season
- 300 g skinless chicken breast fillets, cut into thirds
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 70 g mixed baby salad leaves (e.g. watercress, spinach, silverbeet)
- 3 radishes, cut into thin slices (optional)
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing
Cranberry dressing
- 50 g dried cranberries
- 1 - 2 tbsp red wine vinegar, to taste
- 70 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ garlic clove
- 2 - 3 tbsp water
- 1 tsp sugar
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3063.4 kJ / 732.2 kcal
- Protides
- 39.7 g
- Glucides
- 43.6 g
- Lipides
- 44.6 g
- Graisses saturées
- 10.1 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 401.4 mg
Recettes alternatives
Boiled rice
25min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Caprese hasselback chicken
40 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Oysters Kilpatrick
15min
Aussie potato salad
1h 30min
Poached eggs
25min
Boiled eggs
20 min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
All-in-one chicken dinner
50min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Brown rice salad
40 min