Appareils et accessoires
Herbed chicken hors d'oeuvres
Prép. 15min
Total 35min
20 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh thyme or fresh mixed herbs, leaves only3 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces1 - 2
-
brown onion (appox. 150 g), cut into halves1
-
skinless chicken breast fillets cut into cubes (3 cm), chilled or semi-frozen500 g
-
feta cheese cut into cubes (1 cm)90 g
-
fresh breadcrumbs60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
96.4 mg
Protides
6.8 g
Calories
213.1 kJ /
50.7 kcal
Lipides
1.6 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
2.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Zucchini slice
45 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Chicken picadillo cups
40 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Little lasagne cups
2 Std. 50 Min
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Beef ragu
1 Std. 25 Min