![Baked pumpkin and beef stew Baked pumpkin and beef stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8A42A183-D273-4781-A057-2611CF5DF322/Derivates/BFFD3EF9-355A-441B-9EB8-52E72C75FAD8.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Protides
- 37.5 g
- Glucides
- 69.6 g
- Lipides
- 14.7 g
- Graisses saturées
- 4.9 g
- Fibre
- 20.6 g
- Sodium
- 481.1 mg
Recettes alternatives
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Shepherd's pie
55min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Classic meatloaf
1 godz. 35 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Beef spezzatino
1h 45min
Hungarian goulash
1h 30min
Creamy honey mustard chicken
1h
Beef "Burgundy"
40min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min