Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil, plus extra to coat potatoes
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 8 sprigs fresh thyme
- 4 garlic cloves, thinly sliced
- 2 chicken Marylands (approx. 750 g), skin on
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 potatoes, peeled and cut into cubes
- 1 pinch sea salt, to taste
- 200 - 300 g mixed vegetables (e.g. beans, carrots, broccoli)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4836.7 kJ / 1156 kcal
- Protides
- 69.8 g
- Glucides
- 54.8 g
- Lipides
- 72.9 g
- Graisses saturées
- 18.4 g
- Fibre
- 9.3 g
- Sodium
- 601.7 mg
Recettes alternatives
All-in-one chicken dinner
50min
Chicken and warm potato salad
55min
Layered chicken dinner
1h 45min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 godz. 15 min
BBQ chicken winglets
1h 15min