Appareils et accessoires
Spice-rubbed chicken with maple glaze
Prép. 15min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
ground smoked paprika¼ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
dried oregano¼ tsp
-
garlic flakes¼ tsp
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
skinless chicken breast fillets (approx 400-500 g) (see Tips)2
-
water100 g
-
pure maple syrup80 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
frozen green peas defrosted50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
273.6 mg
Protides
42.1 g
Calories
1456.1 kJ /
348 kcal
Lipides
5 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Beef "Burgundy"
40 Min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 Std.
Chicken and warm potato salad
55 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min