Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Protides
- 31.7 g
- Glucides
- 26.5 g
- Lipides
- 14.4 g
- Graisses saturées
- 5.8 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 907.8 mg
Recettes alternatives
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Pork fillet with mustard
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min