Grilled potato salad with pangrattato

Grilled potato salad with pangrattato

4.9 53 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
6 portions

Ingrédients

  • water
    500 g
  • kipfler potatoes unpeeled and cut into halves (see Tips)
    1000 g
  • salt plus extra to season
    2 pinches
  • olive oil for drizzling
  • ground black pepper plus extra to season
    2 pinches
  • fresh dill fronds only (see Tips)
    3 sprigs
  • crème fraîche
    200 g
  • wholegrain mustard
    2 - 3 tsp
Pangrattato
  • olive oil
    20 g
  • day-old bread torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
    40 g
  • pancetta cut into pieces (see Tips)
    100 g
  • rocket
    60 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 452.4 mg
Protides 10.9 g
Calories 1356.6 kJ / 323 kcal
Lipides 20.5 g
Fibre 3.8 g
Graisses saturées 9.7 g
Glucides 22.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...