Versions compatibles
Grilled potato salad with pangrattato
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
- 2 pinches salt, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
- 200 g crème fraîche
- 2 - 3 tsp wholegrain mustard
Pangrattato
- 20 g olive oil
- 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
- 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
- 60 g rocket
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1356.6 kJ / 323 kcal
- Protides
- 10.9 g
- Glucides
- 22.2 g
- Lipides
- 20.5 g
- Graisses saturées
- 9.7 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 452.4 mg
Recettes alternatives
Seared steak and rocket salad
20 min
Curried chicken salad wraps
50min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Spinach and chorizo filo pies
45 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min