Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)

Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)

4.8 5 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 30min
4 portions

Ingrédients

Flatbread
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • water
    150 g
  • white sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • baker's flour
    300 g
  • salt
    ½ tsp
Topping
  • beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    100 g
  • zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    150 g
  • carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    100 g
  • sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • red capsicum cut into slices (5 mm)
    150 g
  • crème fraîche
    150 g
  • haloumi or feta cheese
    150 g
  • walnut halves roughly chopped
    50 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 684.1 kcal / 2862 kJ
Protides 19.7 g
Lipides 35.1 g
Glucides 74 g
Fibre 6.5 g
Graisses saturées 12.4 g
Sodium 713 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...