Appareils et accessoires
Frozen mojito cheesecake
Prép. 20min
Total 24h 25min
12 portions
Ingrédients
-
Granita™ biscuits broken into pieces160 g
-
unsalted butter softened50 g
-
caster sugar100 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
cream cheese250 g
-
lime juice (approx. 2 limes - see Tip)40 g
-
white rum40 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.4 g
Calories
1212.7 kJ /
288.7 kcal
Lipides
22.3 g
Fibre
0.8 g
Glucides
17.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebrate summer with Nico Moretti
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Espresso martini
5min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Chilli lime sauce
5min
Chicken and port pâté
1h 30min
Banoffee tartlets
1h 45min
Traditional cocktail sauce
5min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Brandy cream
15min
Peach Bellini
5min
Brandy butter
10min
Cheesecakes in jars
4h
Mojito-style cocktail
10min