![Magic bean chocolate cake Magic bean chocolate cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d2bde8b7-a7eb-4d1f-a092-74b0b6e75318/Derivates/c7a523fa-2e30-4a5b-b6f2-887d0a185187.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cake
- 120 g unsalted butter, cut inot pieces, softened, plus extra to grease
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp strong brewed coffee (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 5 egg
- 140 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp sea salt
- 120 g dark chocolate (50% cocoa), broken into pieces
Swiss meringue topping
- 100 g white sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 250 g fresh strawberries, hulled and sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1193.6 kJ / 284.2 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 31 g
- Lipides
- 14.7 g
- Graisses saturées
- 8.4 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 287.7 mg
Recettes alternatives
Crumble muffins
35min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Chocolate mud muffins (gut health)
40 Min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Sabrina's honey bush bars
40 Min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1sa 55 dk
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.