Appareils et accessoires
Traditional cocktail sauce
Prép. 5min
Total 5min
390 g
Ingrédients
-
grapeseed oil250 g
-
egg room temperature1
-
lemon juice2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Tabasco® sauce5 drops
-
tomato sauce35 g
-
double cream45 g
Niveau
facile
Infos nut. par 20 gram
Sodium
92.6 mg
Protides
0.5 g
Calories
546 kJ /
130 kcal
Lipides
14 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
0.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Lemon and caper aioli
15min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Tartare sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Mayonnaise
5min
Quiche Lorraine
45min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Brandy cream
15min
Diane sauce
20min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h