Versions compatibles
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 4 cardamom pods, crushed
- 2 pieces orange zest, no white pith (4 cm strips)
- 40 g honey, plus extra to drizzle
- 3 eggs
- 15 g cornflour
- 4 fresh figs, cut into halves
- 1 tbsp caster sugar, to sprinkle
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g soft nougat, cut into pieces (1 cm - see Tip)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1896.6 kJ / 451.6 kcal
- Protides
- 11.7 g
- Glucides
- 38 g
- Lipides
- 28.7 g
- Graisses saturées
- 14.6 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 139.6 mg
Recettes alternatives
Gin and tonic drizzle cake
1 Std.
Rhubarb and ginger gin fizz
336h 10 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Pear mulled wine
30 Min
Christmas tiramisu
24h 20min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min
Rum and raisin ice cream
24h 10min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26hod. 10min