Bruschetta with white bean purée and gremolata
TM6 TM5 TM31

Bruschetta with white bean purée and gremolata

4.6 ( 14 évaluations )

Ingrédients

Gremolata

  • 1 lemon peel only, no white pith
  • 1 garlic clove
  • 10 g fresh parsley leaves only

White Bean Purée

  • 400 g canned cannellini beans rinsed and drained
  • 1 garlic clove
  • 30 g lemon juice
  • 50 g extra virgin olive oil
  • ½ tsp sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 2 - 3 sprigs fresh thyme leaves only

Assembly

  • 8 slices sourdough bread rye (gluten-free bread if required)
  • extra virgin olive oil to brush and drizzle
  • 250 g cherry tomatoes cut in halves
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season

Infos nut.
par 1 portion
Calories
500.9 kcal / 2095.7 kJ
Protides
19.2 g
Lipides
9.8 g
Glucides
85.3 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
1.7 g
Sodium
959.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives