Versions compatibles
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Protides
- 11.1 g
- Glucides
- 23.9 g
- Lipides
- 13.6 g
- Graisses saturées
- 6.7 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 485.7 mg
Recettes alternatives
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Chinese-style chicken
25min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Warm satay bowl
1h 10min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.