Silverbeet and mushroom pasta (TM6)

Silverbeet and mushroom pasta (TM6)

4.2 76 évaluations
Prép. 15min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • dried pasta of choice
    250 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh silverbeet stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
    3 stalks
  • red onion cut into wedges (1 cm)
    100 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • white wine
    40 g
  • fresh button mushrooms cut into halves
    200 g
  • tomato passata (see Tip)
    250 g
  • tomato paste
    30 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ⅛ tsp
  • fresh basil leaves only, torn, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • Parmesan cheese shaved, to garnish
    10 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 367 mg
Protides 12.8 g
Calories 1470.6 kJ / 351.5 kcal
Lipides 7 g
Fibre 4.8 g
Graisses saturées 1.4 g
Glucides 59.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...