Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 g dried pasta, of choice
- 4 garlic cloves
- 3 stalks fresh silverbeet, stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
- 100 g red onion, cut into wedges (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g white wine
- 200 g fresh button mushrooms cut into halves
- 250 g tomato passata (see Tip)
- 30 g tomato paste
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, torn, plus extra to garnish
- 10 g Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1470.6 kJ / 351.5 kcal
- Protides
- 12.8 g
- Glucides
- 59.3 g
- Lipides
- 7 g
- Graisses saturées
- 1.4 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 367 mg
Recettes alternatives
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Creamy vegetable rice
25min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3hod.
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Feta, spinach and potato frittata
1h