Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
TM6 TM5 TM31

Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)

4.3 ( 7 évaluations )

Ingrédients

  • 2 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 5 sprigs fresh thyme leaves only
  • 75 g brown onion
  • 3 garlic cloves
  • 50 g unsalted butter
  • 10 g dried porcini mushrooms crumbled
  • 150 g red wine
  • 250 g fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
  • ½ tsp salt
  • 200 g cream cheese
  • 2 tsp dried pepperleaf (see Tips)
  • ½ tsp Dijon mustard
  • fresh chives cut into small pieces, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
111 kcal / 467 kJ
Protides
2.391 g
Lipides
10.662 g
Glucides
1.469 g
Fibre
0.859 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives