Appareils et accessoires
Beetroot and tequila cured salmon
Prép. 20min
Total 24h 20min
20 portions
Ingrédients
Salmon
-
star anise5
-
whole black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
brown sugar250 g
-
sea salt250 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters1
-
tequila50 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet (approx. 3 fillets)750 g
Horseradish goat's cheese
-
goats cheese cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
horseradish cream1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
Lebanese cucumber1
-
caper berries sliced, to serve
-
water crackers to serve
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
4955.1 mg
Protides
14.5 g
Calories
947 kJ /
225 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
18.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Guacamole
10min
Basil pesto
10min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Smoked trout pâté
3h 15min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Smoked salmon mousse
5min
Parmesan gelato
4h 30min
Carrot, feta and mint salad
40min
Smashed pea and bean dip
30min
Baked artichoke dip
35min