Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw

Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw

4.4 110 évaluations
Prép. 40min
Total 5h 50min
24 pieces

Ingrédients

Brioche Dough
  • dried instant yeast
    2 ¼ tsp
    25 g fresh yeast, crumbled
  • strong white bread flour plus extra for dusting
    350 g
  • caster sugar to taste
    60 - 80 g
  • milk
    20 g
  • medium eggs
    4
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • olive oil for greasing
  • unsalted butter diced
    170 g
Red Cabbage Slaw
  • red cabbage cut in pieces (5 cm)
    250 g
  • carrot (approx. 100 g), cut in pieces (5 cm)
    1
  • mayonnaise
    100 g
  • cider vinegar
    1 ½ Tbsp
  • Dijon mustard
    1 Tbsp
  • caster sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
Brioche Buns
  • large egg beaten
    1
  • sesame seeds for sprinkling
Pulled Pork
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    100 g
  • pork fillet sliced (2 cm)
    600 g
  • water
    500 g
  • smoked paprika
    1 Tbsp
  • brown sugar
    1 Tbsp
  • garlic powder
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • barbecue sauce
    200 g

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 piece

Sodium 332 mg
Protides 9 g
Calories 948 kJ / 227 kcal
Lipides 13 g
Graisses saturées 5 g
Glucides 19 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...