Appareils et accessoires
Raspberry Peach Crumb Cake
Prép. 25min
Total 2h
8 slices
Ingrédients
Fruit Filling
-
150 g frozen raspberriesfresh raspberries150 g
-
peaches peeled, sliced (2 cm) (approx. 3-4 peaches)300 g
-
cornflour1 Tbsp
Crumble Cake
-
plain flour320 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing170 g
-
granulated sugar plus 1 Tbsp for sprinkling280 g
-
flaked almonds40 g
-
sour cream100 g
-
milk100 g
-
large egg1
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
7.3 g
Calories
2327 kJ /
556 kcal
Lipides
24.4 g
Glucides
76.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet
80 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Praline Cheesecake
4h 10min
Blueberry and Lemon Spumble
1h 35min
Apple Cake
1h
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Carrot Cake Cupcakes
1h 20min
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min
Carrot Cake
2h 30min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30min