Appareils et accessoires
Pumpkin Mashed Potatoes
Prép. 30min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
bacon10 pieces
-
shallots in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter in pieces, divided2 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (1 in.)26 oz
-
vegetable stock5 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh thyme leaves plus extra to garnish1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground nutmeg (optionnel)1 pinch
-
canned pumpkin purée7 oz
-
sour cream2 oz
-
maple syrup (optionnel)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
2703 kJ /
646 kcal
Lipides
57 g
Fibre
4 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Seasonal Squash
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Onion Skin Broth
1h 5min
Cauliflower Potato Salad
1h 30min
Cheesy Cauliflower Tots
35min
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1h
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55min
Egg Salad Sandwiches
25min
Mac and Cheese Muffins
1h 5min
Potstickers
45min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min