Appareils et accessoires
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Peeling
-
24 oz baby gold potatoes, whole (approx. 2 in. wide) (see Tip)baby red potatoes whole (approx. 2 in. wide) (see Tip)24 oz
-
water21 oz
-
oil (optionnel) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)30 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
219.9 mg
Protides
2.2 g
Calories
332.1 kJ /
79.4 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 Std.
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 Min
Peeled Garlic
5 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min
Baked Alaska
28 Std. 40 Min
Steamed Chicken Breasts
30 Min
Steamed Cubed Potatoes
40 Min
Steamed Baby Potatoes
30 Min
Steamed Cauliflower
25 Min
Poached Eggs
25 Min
Chicken and Pear Pie
2 Std. 40 Min
Risotto with Broccolini
35 Min