Appareils et accessoires
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1401.4 mg
Protides
32.5 g
Calories
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Lipides
23.7 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
68.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
One Pot Pastas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Mushroom Fettuccini
40min
Ham and Veggie Pasta Salad
25min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Shrimp and Crab Stack
25min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Stuffed French Toast
40min
Tomato Basil Pasta
45min
Sardine Sandwich Spread
5min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min