Appareils et accessoires
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
Prép. 10min
Total 50min
16 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
rosemary leaves only2 stalks
-
salt2 tsp
-
water30 oz
-
32 oz baby gold potatoes, (approx. 2 in)baby red potatoes (approx. 2 in)32 oz
-
prosciutto thinly sliced5 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
white cheddar cheese cubed2 oz
-
sour cream5 oz
-
dried chili flakes (optionnel)½ tsp
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish1 bunch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
494 kJ /
118 kcal
Lipides
6 g
Fibre
1 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Fare
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Night at the Movies
7 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Shrimp Scampi
40min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Parmesan
1h 10min
Beer Cheese
15min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Spinach and Artichoke Dip
20min