Appareils et accessoires
Orange Herb Chicken and Rice
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary, leaves only plus 3-4 sprigs extra, to garnish1 sprig
-
paprika½ tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
dried chili flakes (optionnel)¼ tsp
-
chicken stock19 oz
-
orange juice6 oz
-
Dijon mustard1 ½ oz
-
long-grain white rice6 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
orange marmalade (optionnel) to brush2 tbsp
-
dried Italian seasoning½ tsp
-
orange sliced1
-
fresh parsley leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
963 mg
Protides
20 g
Calories
1745 kJ /
417 kcal
Lipides
14 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simply Steam
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Pasta
35 Min
Baked Brie Bites with Chili and Raspberry Dips
2 Std. 15 Min
Buffalo Ranch Chicken Salad
3 Std. 5 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
Huli Huli Chicken Skewers
50 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Sausage Mummies
1 Std. 10 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min