Appareils et accessoires
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Prép. 30min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)2
-
day old bread cut into pieces2 oz
-
fresh parsley leaves plus extra to garnish1 tsp
-
dry white wine2 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
whipping cream2 oz
-
saffron plus extra to garnish2 pinches
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
0.2 mg
Protides
10 g
Calories
790.8 kJ /
189 kcal
Lipides
14 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
5.3 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Saucy Sous-Vides
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 Min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 Min
Oysters with Lime Granita
15 Min
Soubise Sauce
30 Min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Persian Chicken and Rice
1 Std. 35 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min