Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

Pas d’évaluation
Prép. 30min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)
    2
  • day old bread cut into pieces
    2 oz
  • fresh parsley leaves plus extra to garnish
    1 tsp
  • dry white wine
    2 tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
  • lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
    1 oz
    1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 oz
  • whipping cream
    2 oz
  • saffron plus extra to garnish
    2 pinches

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 0.2 mg
Protides 10 g
Calories 790.8 kJ / 189 kcal
Lipides 14 g
Fibre 0.3 g
Graisses saturées 5.3 g
Glucides 5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...