Appareils et accessoires
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Peeling
-
680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)680 g
-
water600 g
-
oil (optionnel) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
219.9 mg
Protides
2.2 g
Calories
332.1 kJ /
79.4 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30min
Slow Cooked Beets (Metric)
40min
Peeling Ginger (Metric)
5min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
17h 20min
Bread Pudding Flan
3h 35min
Steamed Chicken Breasts
30min
Cooking potatoes
45min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26h 5min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Ca phe trung (egg coffee)
10min
Whole steamed chicken
1h 20min
Boiled Egg Mode
20min