Appareils et accessoires
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Prép. 15min
Total 1h 40min
2 portions
Ingrédients
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs thyme, freshdill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3092.7 mg
Protides
80.9 g
Calories
3960 kJ /
946.5 kcal
Lipides
66.5 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
14.4 g
Glucides
1.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Pas d’évaluation
Baked Pork Tenderloin with Rice
Pas d’évaluation
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55min
Roasted Garlic
15min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Browning Beef Cubes (Well Done)
10min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min